Pink dream – Magic steps

Pink, pink, pink is just the way to go this spring. Nu lämnar vi våra high heels på hyllan ett tag och tränger ner fötterna i något bekvämt, skönt men samtidigt sjukt snyggt. Hur snygga är inte dessa bubbelgums rosa sneakers från Magic steps ? Jag dog lite när jag plockade upp dom ur kartongen.

Något jag tyckt varit svårt med att shoppa skor på nätet är att storlekar verkligen kan variera beroende på vart man köper sina skor. Jag är en storlek 39 och dom satt som en schmäck. Sitter inte åt någonstans, skaver inte utan satt super bekvämt, så hos magisteps kan man verkligen förlita sig på att få rätt storlek som sitter bra. Dom här skorna kommer garanterat ”inte” stå och samla damm i hyllan, utan kommer användas flitigt under våren och sommaren. Kika in resten av Magic steps sortiment där ni kan hitta sneakers i olika färger (vill ha dom alla) samt massvis med andra modeller. Gillar ni skor? Då ska ni hålla utkik efter nästa inlägg där jag visar ett par höga klackar to die for från Magic Steps.

Skorna kostar 299:- (SEK) 
köp dom här.

4 comments / Add your comment below

Kommentera