Yazmine Side Split Byxor

Då var det dags igen, att inspirera er med JFR.s sjukt snygga kläder. Den här gången har jag dessa makalöst snygga Side split pants i färgen röd. Jag var lite osäker när jag klickade hem dom, men när jag väl tog emot posten och fick testa byxorna på då dog modehjärtat lite. Herregud vilken passform, herregud va sköna och herreguuuud va sexiga. Det finns nog inget jag varit missnöjd med från deras webbutik, allt har suttit som en schmäck på kroppen.

Byxorna kostar 399:- (SEK) och leveransen tar mellan 2-3 dagar. Beställer du dina byxor idag har du dom garanterat till kommande helgs festligheter, hur awsome?

Här kan du köpa dina byxor.

9 comments / Add your comment below

    1. Jag var en aning skeptisk i början när jag klicka hem dom, men väl på så dog jag för dom *skit snygga*
      Vår helg har varit sjuk, min 18 månaders har haft kräksjuka och under kvällen fick vi uppsöka akuten. Som tur är har min 6 månaders klarat sig *phu*. Själv då hur var din helg?

Kommentera