EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFESKÖNHET / HÄLSA

Stockholm Beauty week 15-17 Maj 2018

Nu börjar våren göra sig till känna, värmen börjar slå rot i vårt vackra Sverige och alla dom roliga festliga tillställningarna öppnar upp dörrarna. B.la är det dags för Stockholm Beauty Week den 15-17 Maj inne i Stockholm. Soooom jag längtar och ser fram mot att gå den 15 då jag har pressackreditering och kommer gå in på mässan för att skriva om den här på bloggen och även om de företag och produkter som finns på plats att skåda.

Ser så fram mot en mode och skönhets späckad vår och sommar ihop med er här på bloggen. Och för er som är intresserade av att besöka Stockholm Beauty week under någon av dessa dagar – Kika in här för biljettköp.

Hoppas vi ses där mina älskade vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.