FÖR MÄN

d.brand X Beard Brother – ORGANIC BEARD GROOMING

d.brand & Beard Brother har släppt en ny grooming serie som presenterades under gårdagens fest på d.brand store i Stockholm.

Vi fick igår chans att bekanta oss med den nya grooming serien på d.brand store. Otroliga d.brand har tillsammans med Beard Brother släppt en kollektion som knockade omkull även mig som kvinna. Vilka otroliga dofter, jag förälskade mig i Beard Balm / Cranberry . Det som var lite roligt med dessa produkter att dom även funkar som mjukgörande kräm till kroppen. Testade att smörja handen med Beard Butter igår och det var en enorm skillnad. Kan absolut tänka mig även som kvinna att använda denna om en goddoftande handkräm. Det bästa med produkterna är att dom alla är organiska. Jag har inte kunnat dra mig från att dofta på min man hela dagen idag då han använde produkterna. Lite som att ha en levande bakelse som går runt och suktar mina doftsinnen hela dagarna haha.

Beard Butter Vanilla & Sandalwood 249:-

BEARD BROTHER x d.brand collection of organic beard grooming products, all made in Sweden.
Beard butter gives you best of two worlds. It is a combination of the beard wax and the beard oil with the fresh scent of Vanilla & Sandalwood.

Beard Balm Spiced Cranberry 199:-

BEARD BROTHER x d.brand collection of organic beard grooming products, all made in Sweden.
Beard balm (beard wax) is a styling product for your beard. It helps you to shape and to control the beard. It’s rich with vitamin oils that helps your beard and gives you a fresh scent of Vanilla & Sandalwood.


Beard Oil Balsam & Ceder 199:-

BEARD BROTHER x d.brand collection of organic beard grooming products, all made in Sweden.
Beard Oil has many qualities: it moisturizes and nourishes the beard and the skin. It prevents irritation and gives you a nice fresh scent of Vanilla & Sandalwood.

Beard Brush 249:-

BEARD BROTHER x d.brand collection of organic beard grooming products, all made in Sweden.Beard Brush made in bamboo with nylon bristle. Comb and condition your beard and moustache with your brush. Works excellent with the Beard Brother x d.brand oils.

Jag rekommenderar verkligen dom här produkterna starkt. Som en present till någon man du håller kär – Pappa / Bror / mannen / bästa vännen. Tro mig när jag säger att dom inte kommer bli besvikna. Den här grooming serien är unik och så otroligt väldoftande att den mannen aldrig kommer byta skäggproukt igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.