FASHIONVARDAGLIGT

JIM RICKEY

Godmorgon vackra människor, trots rätt så bra sömn inatt så känner jag mig helt knockad av trötthet. Jag har senaste dagarna dragit runt med en förkylningen igen (inte så konstigt med tanke på att jag precis ätit en antibiotika kur). Jag tror i alla fall att det är förkylningen som saktat ner tempot en del. Men det finns inga tillstånd som får mig att inte leverera i mitt arbete med mina sociala medier, försöker alltid att få upp någonting under dagarna.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Måndagar brukar för mig vara den absolut bästa dagen på veckan, men denna måndag är första på länge som jag känner mig nollad. Hoppas att en kopp kaffe och en dusch kan få mig rätt bana och väcka liv i inspirationen igen.

JIM RICKEY

By the way hur snygga är inte dessa sneakers? Utan tvekan den perfekta street skon till våren. Skorna är från Jim Rickey. Ni måste kika in på hemsidan, dom har så sjukt mycket snygga sneakers i olika färger och modeller som är to die for.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.