TEKNIK / PRYLAR

Vårigt med ideal of Sweden

Men på riktigt hur snyggt är inte det här skalet Peony Garden från Ideal of Sweden? Jag använder idag deras populära skal Midnight Blue Marble till min iPhone X som gjort succé hos diverse influencers redan. Jag älskar verkligen deras skal och skulle mer än gärna äga alla att kunna byta varje dag efter humör och tillställning. Mobilen har verkligen blivit en accessoar idag och inte bara ett nödvändigt måste. Att matcha sin mobil till en outfit är verkligen inne. Hade jag ägt alla deras skal hade jag använt mobilen så mycket oftare på bild när man tar produktbilder och liknande. Just ideal of Swedens skal passar verkligen in till såna bilder om jag får tycka till.

 

Vad kostar deras skal?

Ett skal från Ideal of Sweden kostar 299:-

Vad finns det för tillbehör?

Plånboksfodral
Laddning // Matchande laddare
Mobilhållare
Skärmskydd
Tablet & Laptop
m.m.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.