EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFE

Själsligt skönhets event på Sturebadets takvåning

Godmorgon från ett soligt Norrtälje med humöret i topp. Igår kastade jag mig iväg till Östermalm för att joina ett underbart event med fokus på själslig skönhet och hälsa. Inbjudan stod vackra och glamourösa Christina Nilsson för. Christina guidade oss genom eventet på ett professionellt sätt och fick oss gäster att både skratta, känna allvar och dansa loss till. Såna här kvällar boostar verkligen välmåendet på alla sätt och vis och önskar jag var omgiven av såna otroligt inspirerande personligheter dagligen.

Eventet höll till på Sturebadets exklusiva takvåning på Östermalm. Otrolig våning med utsikt över Stockholms taktoppar. Det var en perfekt kväll med solen som värmde. Champagnen flödade och mingel maten var otroligt god. Med oss hem fick vi en varsin goodiebag med lite smått och gott från kvällens alla höjdpunkter. På plats under kvällen fanns b.la Rapid for brows som trånade mina ögonbryn snyggt. Ska iväg till deras salong här någon gång framöver för att forma, färga och tråda hela ansiktet så jag blir silkeslen till sommarens festliga tillställningar. Mer om det framöver.

Stort tack till Christina Nilsson för gårdagens lyx och fläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.