RESOR / HOTELL

Boendet i Marbella / Puerto Banus

Hej på er finisar, allt bra i solen? Gud vilket underbart väder vi har. Jag får såna där utlands cravings nu när värmen tittar fram. Svensk sommar i all ära, men med handen på hjärtat uppskattar jag faktiskt utlandet mer. Kanske är det förnyelsen av omgivning som är mer givande än självaste vädret. Önskar verkligen att jag kunnat åka ner till morfar i Marbella / Puerto Banus redan nu i Juni, men eftersom släkten bokat upp alla datum hela vägen fram till Midsommar när morfar och Inger vill komma tillbaka till Sverige så får jag vänta till slutet av augusti – men den som väntar på något gott..

Här under ser ni bilder från morfars vackra hus i Spanien. Var där förra maj och kopplade av. När jag åker dit nu igen så ska jag ta mer ordentliga bilder på huset och omgivningen och visa er. Kändes som jag fotade hela tiden, men tog mig inte riktigt tiden att fånga upp en helhet av stället i sig. Puerto Banus är ju känt för sin lyx och fläder och sina vackra gator. Ska absolut bjuda er på en bloggvecka med massor av inspiration och vackra bilder i toppkvalité.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.