PRODUKTER

London Tea Exchange

Godmorgon älsklingar, fick sova ut av min fästman idag, så skönt. Tror det kan ha varit första natten med fler timmars sömn. Förra veckans tempo känns verkligen av i kroppen. Jag hann inte känna efter mitt i snurret, men såhär i efterhand när jag kopplar av så har tröttheten slagit omkull mig.

Var så sugen på tea när jag vaknade och hur perfekt är det inte när jag kom på att jag i goodiebagen fått med mig exklusivt tea från min älskade vän ​Anne Von Porat som var på Stockholm Beauty Week och höll ett föredrag om detta tea – London Tea Exchange . Nu är inte jag någon tea expert, men dom här produkterna är exklusiva. Jag tror att dom sa att det vita teat kostar ca 46.000 kronor per kilo, då förstår ni vad vi snackar om? Så denna morgon dricker jag tea som en riktigt drottning och mår dom en kung – Bästa kombon.

HÄR KAN NI BESTÄLLA TEA OM NI PRECIS SOM JAG ÄLSKAR ATT TA EN KOPP PÅ MORONEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.