PRODUKTERSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

PROTEIN.SEs snygga förpackningar

I SAMARBETE MED PROTEIN.SE

I förra veckan fick jag hem dom här otroliga produkterna från ingen annan än Protein.se . Det är mitt första samarbete med ett företag som fokuserar på hälsan som har så otroligt snygga förpackningar till sina prododukter. Det är första gången jag känner att produkterna till träningen kan stå framme i köket istället för undangömda i något skåp. Håller ni inte med om att dom är riktigt snygga?

Innan jag skriver den långa recensionen om produkterna så ville jag bara tipsa alla tjejer där ute om produkter som funkar lika bra som andra till träningen, men som har fokuserat på att se en aning trevligare ut till designen. Som ni vet vill jag använda produkter och utvärdera dom lite innan jag skriver om dom, därför får det inlägget vänta lite. Men kika in på Protein.se och se över deras sortiment.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.