MAT & DRYCKSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Aussie Rosé & Chardonnay

Finally Friday ! Och jag kunde inte starta den här dagen bättre än att berätta om det här trevliga utskicket jag fick tidigare i veckan från Mafioso PR. 3 tetra pack med Aussies utsökta godheter – Chardonnay & Rosé. Trots att jag inte är den som dricker så ofta så älskar jag verkligen att ta emot just såna här utskick då det är trevligt att spara på och ha vid speciella tillfällen. När vi exempelvis får barnledigt så är det mer än trevligt att plocka fram Chardonnayn och skåla för en barnfri kväll.

Aussie har funnits så länge jag kan minnas och var ett populärt vin att köpa med sin under sommaren när man skulle ut på båten och guppa eller ligga och steka på kopparna där det är stenigt. Istället för att riskera att ha sönder fina vinflaskor i glas, så passade Aussies tetra pack väldigt bra som ett vin för lite mer utmanande aktiviteter. Vinerna kostar 65:- st och finns att handla på Systembolaget – Rosé & Chardonnay .

Lite info om vinet:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.