SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

Diva Davina Cordless hair tron

I SAMARBETE MED DIVA DAVINA

Som jag älskar denna plattång som jag fick hemskickad från ingen annan än Diva Davina . Det är en sladdlös liten plattång som är perfekt att bära med i väskan till festen. Du laddar upp plattången precis som med din mobiltelefon – How awsome? Jag vet inte hur många blöta festkvällar man stått där efter några timmar på dansgolvet och håret är inte med i matchen längre. Nu är verkligen problemet löst, nu har jag mina egna lilla räddare i nöden.

RABATTKOD 10%
Och vet ni vad det bästa är? Jag har en rabattkod till alla er läsare. Beställ din plattång från Diva Davina idag och få 10% på ditt köp om du uppger koden: Angelica10. Erbjudandet gäller tom. 24 September så skynda fynda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.