FASHIONFÖR MÄN

behind the scens – Fotografering för P.E.E.P Stockholm höst kollektion

Alltså huuuuur coolt ? Jag fick se lite bilder från fotograferingen med P.E.E.P Stockholm (Peter Englund) igår. Samir min fästman åkte in för att fotas i hans nya manliga höst kollektion och jag typ dog lite när jag såg bilderna som Peter skickade från sin mobil. Vi har inte fått bilder från fotografen än, och tro mig när jag säger att jag dööööör för att få se dom.

Den här stilen är verkligen “inte” Samir och därför blir bilderna så extra coola. Jag har alltid gillat sånt som sticker ut på bild, att våga leka loss med olika stilar, material osv. Det här är verkligen så vågat och jag Älskar det.

FÖLJ SAMIR PÅ INSTAGRAM
FÖLJ PETER ENGLUNDS INSTAGRAM

Frågan är om jag är stolt över Samir ? Oh yes .. så fruktansvärt glad att positiva saker kommer hans väg också. Alltid när jag fotat Samir privat har jag alltid tyckt att han känns så naturlig i kameran. Är man en fotonörd så märker man av sånt. Dom bästa bilderna blir oftast när han inte poserar, utan man knäpper av i stunden bara. Tråkigt nog har inte Samir varit den som vill jag ska publicera allt hej vilt på nätet haha. Men den här gången har han inget att säga till om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *