PRODUKTERSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Stämning i hemmet med Woodwick & Yankee Candle

“Ge hemmet en liten push av väldoftande kärlek, med ljus från Doftriket kan du tända upp stämningen hemma på nolltid”

(I SAMARBETE MED)

Om det är något jag verkligen älskar så är det doftljus , är ni likadana ? Under hela min uppväxt har jag haft en mamma som varit helt galen i allt som har med ljus och myspys att göra. Kommer ihåg hur hon kunde tända upp säkert 100 ljus varje kväll i alla rum. Det lös tom. ljus på tvättmaskinen. Detta har smittat av sig även på mig “äpplet faller inte långt från trädet”. Och om det är något jag verkligen uppskattat hemma så är det väldoftande ljus. Älskar känslan när hemmet är nystädat och fräscht och man tänder upp ett ljus med en harmonisk doft som sprider sig genom hemmet.

Idag hämtade jag ut dessa två underbara doftljus från Doftriket. Dofterna satt som en schmäck verkligen och representerar verkligen min typ av doft. Jag har aldrig varit ett fan av för söta dofter som vanlig och liknande (ger mig ofta huvudvärk). Men dom här ljusen passade verkligen min smak.

Woodwick white tea & Jasmine 379:-

Första ljuset från Woodwick med doften av White Tea & Jasmine. Säger bara woooow vilken doft. Doftar sådär mjukt och harmoniskt. Ett typiskt ljus som jag skulle tända upp en sen lördags kväll när jag har barnledig, precis klivit ur duschen, har lite spaa time och myser ner mig i soffan med en god kopp Tea, en god smörgås och en bra film på Netflix. Helt enkelt en doft när hemmet behöver den där extra knuffen av harmoni. Super god verkligen.

Yankee Candle Lemongrass & Ginger 329:-

Denna doft från Yankee Candle Lemongrass & Ginger har jag köpt många gånger tidigare, en riktigt uppfräschare måste jag säga. Älskar den syrliga doften som sprider sig som en nybakt citronpaj “typ”. En perfekt doft att tända upp efter en grovstädning av hemmet och man vill att den där nystädade känslan ska hålla i sig lite längre. För mig är detta min typiska vår och sommardoft hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *