INFLUENCER LIFE

Info om Jellica

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige.

Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Hur ser mitt liv som influencer ut?

I min blogg kommer ni få följa med mig på en rad roliga händelser. Jag visar er vad som sker bakom kulisserna på kändisfesterna, rekommenderar dom nyaste produkterna på marknaden och inspirerar er med min personliga stil. Jag har framför allt blivit uppmärksammad pga. min unika stil och mitt personliga sätt att marknadsföra.

Intervju med Modegallerianläs

 

 

Vem är jag privat?

Bakom allt glitter och glamour på röda mattor med branschens framgångsrikaste personer så är jag en helt vanlig jordnära 33 årig tvåbarns mamma ( Luan 2 / Ledri 1 ). Jag är lyckligt förlovad och tillsammans med min fästman Samir sedan 9 år tillbaka. Hemma i soffan struntar jag i allt vad som heter mode & skönhet. Älskar musik, design,  mat och att skriva vilket faller sig naturligt när man valt att satsa på bloggen som sin karriär.

Samirs Instagram

 

Referenser:

2011 – Praktiserat på en av Sveriges snabbast växande bloggportaler Devote.se

2014 – 2016 Jobbat som Mingelfotograf under många år. Var b.la anställd att fota åt Starclub Sweden på Sveriges största festivaler Summerburst / Dans Dakar

2015 – Förtroendevald i Utbildningsnämnden för Socialdemokraterna i Norrtälje Kommun.

2018 – Snabb anställning som Annonsförsäljare / Eventplanerare på min nuvarande bloggportal Delacay.com.

2018 – Samarbetade med Stockholm Beauty Week & Delacay.com

2018 – Blev en del av D.brand familjen

 

 

KONTAKTA MIG:

Vid samarbetsförfrågningar samt event inbjudningar kan ni kontakta mig på:

Email : Angielakna@live.se

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.