EVENT,  INFLUENCER LIFE

Varför fastnar jag på Platins youtube hela tiden ? haha

Hahaha asså jag dog lite när Platin min vän taggade mig i sitt senaste inlägg på bloggen. Hade helt glömt att hon spelade in för sin youtube kanal i torsdags när vi var iväg på Internationella Komedifilm festivalen. Vi sprang in i varandra och som vanligt kan jag inte vara den där “fina” tjejen som dyker upp i kameran, neeej dom som känner mig vet att jag alltid skämtar till det och kan inte va seriös. Haha Platin är nog den enda som lyckas få med dom fulaste rörliga bilderna på mig ever.

Följ Platin på Youtube eller besök hennes otroligt fina blogg här.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.