MAT & DRYCK,  VARDAGLIGT

En kartong med Baklawa kan man inte tacka nej till

Godmorgon världen sovit gott? Jag ligger kvar i sängen och vägrar kliva upp. Så skönt att bara få ligga och vakna till liv på egen hand (inte ofta det händer). Var vaken ett tag inatt med Samir, tror klockan var 03.30 när jag släckte ner och somnade. Att ha barn är det bästa som hänt mig, men att få lite time off ibland och bara få vara Angie och rå om sig själv är så underbart. Det är dom här stunderna mellan varven som ger den där extra energin för att orka vara pigg och glad resten av veckan. Ni med barn vet vad jag snackar om. 

Samir köpte med Baklawa hem för någon dag sedan, kan vara det godaste som finns. Kommer ihåg första gången jag skulle äta Baklawa, jag mådde illa i 1 vecka efter och spydde som en gris pga. allt socker. Men jag lärde mig och idag kan jag trycka i mig en hel kartan själv utan några som helst problem, eller jo jag får signa upp mig på magkatarr några dagar efter, men så värt.

Nu hör jag att Ledri vaknat med pappa, ska kliva upp ur sängen och starta dagen så hörs vi mer under dagen. Ta hand om er och njut nu sista lediga helgdagen, i morgon tar vi nya tag.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.