PRODUKTER

Testar nya doftljus

Han vet vad jag älskar min man, varje dag nu har han kommit hem med massa roliga doftljus i olika förpackningar och dofter. Det roliga med Samir är att han vågar tänka utanför boxen, medan jag är sån som håller mig till det gamla vanliga. Nu har jag i alla fall en massa nya roliga dofter att testa under höst kvällarna när man sätter sig i soffan för att mysa. 

GILLAR NI DOFTLJUS?

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.