EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFERESOR / HOTELL

Checkar in på Grand Hotel under Lifestyle Awards

Gud va jag är glad, har världens bästa man verkligen. Blev överraskad nu ikväll när vi nattat barnen. Satte mig i köket och så berättar han att han bokat in oss på ett av de finare rummen på Grand Hotel med sjöutsikt på torsdag. Det betyder att när vi anländer till Lifestyle Awards så checkar vi in och får ett eget rum och behöver inte känna någon stress hem under natten. Vi kommer kunna löpa linan ut hela natten även röja inpå småtimmarna på årets fetaste efterfest. Ska bli skönt att stanna kvar och unna sig en rolig natt ihop med min stora kärlek. Och vem har tackat nej till hotell frukost?? Oh lord längtar redan till fredag morgon, kommer rensa hela buffén.

Under vår vistelse på Lifestyle Awards kommer vi b.la att sända LIVE. Liven kommer ni kunna följa i Ladies Only där jag är Administratör, så glöm inte att bli medlemmar i gruppen för att kunna se liven. Kanske kan va kul för alla er som inte varit på någon liknande tillställning och som är intresserade hur det ser ut och vem vet kanske dyker upp en och annan kändis / influenser.

One thought on “Checkar in på Grand Hotel under Lifestyle Awards

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.