MAT & DRYCK,  VARDAGLIGT

en riktig Jafaris Donuts morgon

Godmorgon änglar, här hemma har vi en riktig brakfrukost med barnen. Sitter i köket och dricker min första kopp kaffe medan barnen sitter och äter sin frukost – Kalkon smörgåsar, jordgubbe yoghurt och massa smarrigt som pappa köpte från marknaden igår. Har en super morgon verkligen, humöret är på topp här hemma idag. Ska försöka samla min energi under dagen och komma iväg till eventet inne i Stockholm med Miljonerklubben 1.6 & 2.6 och Erwik Communication.

Hur gott ser inte detta ut? Alltså att starta morgonen med det här gottiset var inte fel. Vet att det inte var den sundaste frukosten, men ibland behöver man släppa på dom där perfekta kraven och bara leva lite. Jafaris Churros sjukt gott. Deras butik finns både i Göteborg och i Stockholm. Kika in där om ni får chans, deras munkar och Churros är to die for, men det finns även ett större utbud med brända mandlar, glass och andra godsaker.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.