INFLUENCER LIFERESOR / HOTELL

En solig höstmorgon på Grand Hotell

Hej hej tjejer & killar allt bra? Kom nästan nyss innanför dörren och ska snart hämta barnen från dagis. Hann inte blogga i morse då jag och Samir sov lite längre än vi tänkt oss, men det behövdes. Underbar att vakna upp i det vackra hotellrummet på Grand Hotel, solen sken in genom fönstret, vilken fantastisk höstdag. Festen igår var magisk och alla var på plats – Bianca Ingrosso / Emelie Walles / Bobby / Peter Englund / Alexander Catalan / Alexandra Nilsson m.f. man kan säga att varenda influenser från alla olika branscher var på plats för att fira. Kommer skriva mer om galan ikväll när barnen somnat och jag kan luta mig tillbaka i lugn och ro. Just nu har jag inte tiden – Dagishämtning på schemat !

TA HAND OM ER SÅ HÖRS VI IKVÄLL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.