FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

När samarbetspartners skickar VERSACE som tack

Vet ni vad som hände idag? Jag hade precis kommit hem från Stockholm med Samir och vi sitter här i vardagsrummet. Då plingar det på dörren och det är postgubben som överlämnar ett paket till mig. Funderade lite på vad detta kunde vara för samarbete som jag mottagit med tanke på att dom två paketen jag skulle hämta idag fanns på utlämningsstället (jag hade fått SMS om det), så vad var detta ?

Jag öppnar paketet och får en chock – VERSACE ? Vad i hela fridens namn är det här. När jag öppnar kartongen och läser ett kort som ligger i så är det ett av de företag jag tidigare samarbetat med som skickat mig ett par versace string som tack för fina samarbeten ihop. Vilka skickar en sån fin present som tack? Jag är mållös verkligen och så otroligt tacksam. Känner mig så glad att dom företagen jag samarbetat ihop med genom bloggen känner ett sånt enormt stort förtroende för mig. Tack från mitt hjärta.

One thought on “När samarbetspartners skickar VERSACE som tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.