INFLUENCER LIFE,  VARDAGLIGT

På tal om kontakter & relationer

Godmorgon änglar, idag vaknar vi upp tröttare än tröttaste. Har gått och dragit på mig en förkylning som sänker mig en aning, men va gör de om 100 år? Bara att kliva upp och ta tag i barnen. Under dagen ska jag försöka få tid att skriva lite om saker som jag kommer ta tag i här framöver. Något som varit en pajkastning ska få sig ett lyft på en ny nivå och jag ska bli mer saklig i frågan. När jag vaknar upp idag och tänker efter så är jag tacksam att ha så fina kontakter. Finns så många som vet vem Angelica Tärnsby är och vad jag står för. Saker som sägs på nätet bland folk som inte känner mig är spekulationer och uttalanden utan fakta på bordet. Men som sagt skriver mer om detta under dagen när jag får mer tid för det, blir så luddigt annars.

På tal om kontakter och relationer, på bilden ovan är min älskade vän Emma Thorsell. Emma är en grym entreprenör i Stockholms innerstad, hon driver sin egna event byrå EM events ihop Marie Revedal. Jag och Emma har funnit varandra mer och mer den senaste tiden, tråkigt nog gick jag in i ett utmattningssyndrom under sommar/höst så jag har inte orkat vårda dom relationer jag har. Men under Lifestyle Awards fick vi chans att återkoppla på nytt och wow denna kvinna är my cup of tea. Dessutom har vi båda fått chansen att blogga under samma portal. Tack Emma för du är en stark drivande kvinna, en inspiration för så många. Tack för din vänskap, ser fram mot många fina stunder ihop med massa snick snack , skratt och allvar. 

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.