EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFE

Lifestyle awards 2018 / Youtube ala Platin.se

Hej sköningar, har typ väntat på att mingelbilder från Lifestyle awards 2018 ska komma upp på nätet, men det ända jag hittar är bilder från röda mattan. Tyvärr har jag ingen bild på mig & Samir då vi susade förbi insläppet för att checka in, så vi missade helt denna fotografering, men det är inte hela världen (typiskt oss haha). Men här är några av kvällens gäster, fler hittar ni här

Längst ned i inlägget har jag även lagt upp ett youtube klipp från min vän Platin. Hon gav oss en fin vinkling av galan måste jag säga. Hon är så underbar och genom go tjej. Kika gärna in på hennes blogg platins.se 

 

One thought on “Lifestyle awards 2018 / Youtube ala Platin.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.