GRL PWRTANKAR / ÅSIKTER

Eftersom jag är blockad från Ladies Only får ni läsa mitt svar här istället

Hej tjejer, antar att ni är fler kvinnor som kikar in här idag med tanke på vad som skrevs på Facebook nyligen i en av tjejgrupperna om mig. Innan ni läser detta inlägg vill jag hänvisa er till att läsa detta först så ni har koll på läget vad jag säger och gör som målas upp som drama i diverse tjejgrupper. Jag vill att ni bildar er egna uppfattning och inte låter er påverkas av vad jag skriver eller någon annan. När ni läst det inlägget så kan ni fortsätta med detta så är ni uppdaterade till max.

Jag står inte bakom drama idag, jag står för att lägga korten på bordet och berätta hur saker fungerat bakom kulisserna i diverse tjejgrupper på Facebook. Och givetvis svider detta i ögonen på de personer som vet att dom på ett eller annat sätt varit inblandade i skit eller bra skit. 

Varför skulle en stor tjejgrupp läggas ner eller inaktiveras pga. att jag skriver på min blogg? Kom igen, personligen tycker jag Ladies Only borde överlåtas till någon godhjärtad kvinna där ute som kan driva gruppen i rätt anda. En kvinna som kan förvalta systerskap rätt, som står upp för andra kvinnor. Stänga ner gruppen tjänar ingenting till. Jag var admin i gruppen under en kortare tid (super kul) det fanns så många underbara medlemmar där med hjärtat på rätt plats, jag vet att flera av er hade kunnat göra gruppen storslagen. Ni vet att jag inte avgick med egen vilja, jag blev bortplockad som admin utan att förvarnas. Man förklarade för mig att det var för man “trodde” jag skulle skapa drama. Då vill jag vara tydlig med att jag inte hade dragit in något drama i den gruppen överhuvud taget. Det var tom. en gång som jag klev av själv från admin posten för att skydda gruppen mot skit när det stormade en del kring mig – Jag har alltså skyddat denna grupp mot skit, inte dragit in den. Jag har även skyddat en av Admins i den gruppen under tidigare drama, valde att hålla henne om ryggen och tog smällen själv. Vart är hon idag? trots detta har jag inte skrivit ner något, kallat någon något elakt. Men det har stört folk att jag legat där i gruppen då jag är rätt fram, ärlig och inte drar mig från att säga sanningen. 

Hur som helst.. jag har inte hängt ut någon i min blogg som det påstås i inläggen som publicerades idag. Här är inlägget där man påstår att jag hängt ut någon. Jag har ingenting att dölja i det inlägget och jag förklarar bara hur allt gick till när man plockades bort mig som admin. Jag skriver att ena dagen var allt positivt för att andra dagen kickas ut vilket jag tyckte var konstigt och kan i skrivandes stund säga att jag tycker det är falskt med tanke på allt som vi pratat om under en längre tid. Men jag är glad att inte ligga kvar där, jag håller till i min andra grupp där vi sprider glädje och kärlek och krigar för just detta. 

Tvärtom så är det nu idag denna grupp som hänger ut mig med namn, man skriver klart och tydligt Angelica bloggaren. Jag har aldrig nämnt ett namn i min blogg. Låt dom skriva mitt namn tusen gånger till kunde inte bry mig mindre, jag vet exakt vad jag står för och kommer inte låta mig tystas pga. detta. Jag tycker alla ni medlemmar som länge undrat hur saker kunnat bli så infekterade och stora har rätt att få veta varför dom blivit så stora. Pga. allt som sker bakom kulisserna när ni inte kan vara med och påverka eller lyssna. Hoten, samtalen, maktpositionerna, alla olika personer som kliver in för att förgöra en annan kvinna. Det är den sanningen jag idag berättar för er. Vad ni sen tror eller tycker står 100% för er. 

Jag tror på annat än att kvinnor trycker ner varandra på detta sätt. Jag tycker det är sorgligt och tragiskt att vi sänker varandra, förgör varandra, hotar varandra och är svartsjuka. Alla är vi olika, vi är bra på olika saker och alla kan vi lära oss nått om vi ger varandra en chans. Som jag skrivit många gånger så kan man inte älska och tycka om alla personer vi stöter på under livet – Men vi kan visa varandra mogenhet och respekt. Alla kan göra sina misstag, kasta ur sig svarta grodor i stundens hetta, men alla kan vi bestämma oss för att lära av våra misstag och bli bättre individer. 

Jag tycker det är tråkigt om Ladies Only läggs ner, trots att jag inte är med i gruppen (är utkastad). Jag har inte haft en chans att försvara mig mot påståenden om mig. Jag har dock sett att många av er kvinnor ifrågasatt inlägget. Nu är kommentarsfältet avstängt inne på Ladies eftersom det möttes med så mycket motreaktioner. Min blogg är däremot öppen för att skriva kommentarer “även mot dom som driver ladies”. Men jag ger svar på tal här inne och jag tycker det är synd att lägga ner en sån fin grupp som Ladies en gång varit, rycka bort något för medlemmarna. Många av de kvinnor som ligger i just den gruppen är där av anledningen att det varit en av de lugnare grupperna på Facebook. Men det är min åsikt. Jag tror inte Ladies kommer kunna återgå till vad den en gång varit tyvärr OM den inte tas över av rätt personer som kan få den på rätt köl igen. Godhjärtade kvinnor som står upp för alla kvinnors lika värde.

Jag hoppas ni Ladies hittar de grupper som passar er i smaken och jag hoppas verkligen att alla tjejgrupper som stör sig på min uppriktighet väljer att ta sig en funderare istället. Jag är inte ute efter att skapa något drama med er den biten la jag ner för längesen , jag är ute efter att skapa en positiv förändring i något som skulle kunna varit fint, men som blivit en plattform för uthängningar och skit. Jag vet att ni avskyr det jag gör just nu och försöker måla upp satan på väggen – Gör om och gör rätt istället. Ni behöver inte bli min bästa vän, vi kan låta varandra vara blockade, men gör något positivt av det fina ni har – Era grupper. Va bra förebilder för alla kvinnor ligger som medlemmar där.

HA EN FIN DAG DET SKA JAG HA // KÄRLEK & RESPEKT – GRL PWR

One thought on “Eftersom jag är blockad från Ladies Only får ni läsa mitt svar här istället

  1. Jag gillar definitivt det sista:Var bra förebilder. I övrigt är jag kanhända helt borta. För mig är en fb grupp inget som jag viger mitt liv åt. Jag gillar helt enkelt Ladies only för att här pratas det om Allt. Vill jag ha drama, då ordnar jag det i verkligheten. Så jag säger helt enkelt. Jag vill vara en förebild.
    Fyller på med att jag vill förmedla åsikter och sånt som ger postiv energi. Tack för ordet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.