VARDAGLIGT

Vilken dag hörrni

Godkväll håller på med lite kvällsmat just nu, men passar på att svänga in här lite snabbt. Wow vilken dag hörrni, jag har blivit omtalad 3 gånger inne Ladies Only redan (men det har jag redan varnat er för långt innan) – 2 inlägg och nu en live ikväll fick jag höra om i en grupp jag inte är medlem i och kan gå upp och tala för min sak och försvara mig i vissa saker. 

Hur har ni haft det idag? Hoppas ni alla mår prima. Jag är fortfarande förkyld och barnen likaså. Hela familjen går runt och hostar och snörvlar. Dom här tiderna på året är hemska verkligen. Mycket té , halstabletter och nässpray. Nu blir det gott att äta, kanske kikar in om ett tag om inspirationen kickar igång och jag får något att skriva om. 

LOVE YA ALL

One thought on “Vilken dag hörrni

  1. Fina Angie, jag fattar inte att du orkar o klarar av all detta skit rakt ut sagt, du even stark kvinna måste jag säga. Igår verkar ju ha varit en helt galen dag ang dig? samtidigt som jag lider med dig så e jag så glad att du sagt sanningen o står för bättre klimat på nätet osv, hoppas inte du blir slutkörd eller nåt. Man har blivit rädd för hur det e på FB, ibland pallar jag inte ens logga in där pga all skit. Som några sa igår kväll, jag e rädd att det snart händer nåt åt någon,detta e ju så sjukt.. men klart inte alla vill att du ska prata o säga sanningen.. hoppas du får en bra dag o massa kärlek ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.