GRL PWRTANKAR / ÅSIKTERVARDAGLIGT

Ska yxan grävas ned så ska den !

Godmorgon, vilken rörig morgon vi hade här hemma. Storm ute, gnälliga barn, missade BVC tiden och stökigt eftersom det var så mycket igår att jag inte hann ta tag i det *phu*. Nu har jag diskat upp, lämnat barnen på dagis som har fotografering idag och äntligen kan jag sitta en stund i soffan, tända ljus och smyga mig in här och heja på er. 

Angående gårdagen – det blev en hel del där kan man säga. Vi är många människor som ser saker på olika sätt. Det viktigaste i det hela är att jag och J pratades vid inatt efter att många fått nog. Jag tror det samtalet var viktigt. J trodde detta handlade om henne, vilket det aldrig gjort. Många kanske har trott det pga. tidigare skit. Nej saker jag skrivit på bloggen är inte riktad mot henne eller just det överstökade dramat. Mina inlägg har handlat om att jag personligen tröttnat på skit och vill få ett stopp. Och dom som inte sköter sina kort rätt mot sina medmänniskor kan ta åt sig, dom som inte sagt eller gjort något behöver såklart inte göra det. Det handlar om ämnet i allmänhet, men jag tycker mina inlägg beskriver rätt tydligt att detta är diskussioner och tankar jag haft kring klimatet på nätet och hur jag tycker vi tjejer borde stötta varandra istället. Jag säger inte att broar kommer bygga på en dag, mycket har varit infekterat, många personer inblandade. Men som mina texter lydigt – Vi kan börja med att visa varandra respekt och se till att bli bra förebilder för medlemmar istället för motsatsen. det kändes som vi var rätt överens om den biten i alla fall. Att vissa relationer inte kommer lappas ihop har med falskhet att göra, folk som agerat fruktansvärt falskt. Trots tidigare nergrävd skit med J så har vi alltid haft raka konversationer mellan varandra när vi väl pratat vilket ändå uppskattas. Men människor som är falska mot sina “vänner” såna kommer jag helt enkelt inte släppa in på livet igen och det är av personliga skäl. 

Nu hoppas jag tjejer att vi kan ha det trevligare på nätet. Vi har alla så mycket att ge och ta från varandra. Respekt, kärlek och moral kostar inget det är gratis. Jag ville bara att alla ni som läser bloggen får veta att åtminstone jag och J har pratat igenom en hel del saker och tänker lika i många saker. Jag kommer fortsätta driva på frågan kring systerskap & GRL PWR, det tycker jag vi alla borde göra. Frågan är väckt och jag tycker vi alla ska driva den vidare ihop. Jag har inget agg mot någon, har aldrig riktigt haft. Jag har ställt mig frågande till vissa saker, men aldrig hatat på någon det är något jag vill att ni alla ska veta. Tvärtom har jag tyckt att denna situation varit fruktansvärd åt allas vägnar även om jag stått upp för vad jag tycker och tänker. En del driver seriösa företag, en del lägger sin själ i sina grupper osv. Varför ska någon av oss smutsa ner sånt vi älskar? Kärlek och respekt till er alla oavsett tidigare skit – Ska yxan grävas ner så ska den

HA EN FORTSATT BRA MORGON

One thought on “Ska yxan grävas ned så ska den !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.