SKÖNHET / HÄLSA

Manligt – “En manlig skönhetsguide” av min vän Alexander Catalan

Äntligen fick jag den. Stötte ihop med vår underbara vän Alexander Catalan som är känd för att vara Sveriges största ikon inom manlig skönhet. Passade på att knycka en bok från honom när han ändå hade kassarna fulla med sin guldklimp Manligt. Men många järn i elden, syns på alla mattor till lyxiga tillställningar har Alexander för ett tag sedan gett ut sin egna bok som är en guide till alla män som intresserar sig och vill veta hur man på bästa sätt kan vårda sin manliga skönhet. Fick tid i morse att bläddra igenom boken och wow vilken underbar bok. Bilderna är amazing och tipsen funkar verkligen för alla typer av män. Det finns många tips i boken som även många kvinnor kan dra nytta av och därför ska jag läsa hela boken och se vad för små goda råd Alexander har att ge till både mig och min fästman.

Manlig skönhet har verkligen exploderat. Män har aldrig tidigare varit så mån om sitt utseende och därför är denna bok i allra högsta grad lämplig att köpa och ge som en fin present till någon av männen i sitt liv – Pappa / bror / morfar / farfar / pojkvän / fästman / man eller bara den där närmsta vännen.

Manligt finns att köpa här .
Följ även Alexander Catalan på Instagram .

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.