MODE

New colletion Stronger

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

Well hello there.. hur har er dag varit? Min födelsedag idag har varit allt annat än rolig. Kom iväg till solariet ihop med älskling lite snabbt under eftermiddagen och sen “försökte” vi oss på en promenad med barnen upp till affären. Det kan ha varit den värsta shoppingen i världshistorien då äldsta sonen bestämde sig för att skrika halsen av sig från att vi klev in i butiken tills vi kom ut ur den. Men precis som att jag inte har bra dagar alla dagar så måste våra små också få ha såna dagar när man gnäller lite extra.

Satt och kikade runt lite på träningskläder. Dom här från Stronger är så sjukt snygga. Kan tänka mig att använda dom till vardags och inte bara som kläder på gymmet, håller ni med?

1. Byxor / 2. Topp

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.