FASHION

New colletion Stronger

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

Well hello there.. hur har er dag varit? Min födelsedag idag har varit allt annat än rolig. Kom iväg till solariet ihop med älskling lite snabbt under eftermiddagen och sen “försökte” vi oss på en promenad med barnen upp till affären. Det kan ha varit den värsta shoppingen i världshistorien då äldsta sonen bestämde sig för att skrika halsen av sig från att vi klev in i butiken tills vi kom ut ur den. Men precis som att jag inte har bra dagar alla dagar så måste våra små också få ha såna dagar när man gnäller lite extra.

Satt och kikade runt lite på träningskläder. Dom här från Stronger är så sjukt snygga. Kan tänka mig att använda dom till vardags och inte bara som kläder på gymmet, håller ni med?

1. Byxor / 2. Topp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.