INFLUENCER LIFESKÖNHET / HÄLSA

Annies skönhetshörna / Angelica Vojacek

Jag vill tipsa alla mina läsare om den här otroligt varma och genom goa människan – Angelica Vojacek. Lite komiskt att jag kommer nämna Facebook och Lives nu, men hon är faktiskt en av väldigt få personer som lyckas sprida den där glädjen, inspirationen och kärleken till sina medlemmar. Kanske är det för hon håller sig i sin grupp och inte kastar sig runt överallt. Hon har fokus på det hon älskar vilket är skönhetsbehandlingar, hudvård och makeup. 

Alltid när jag kommer över en live med Angelica så blir jag varm inombords, hennes skratt, hennes sinne för humor och hennes sätt att behandla alla med respekt och kärlek. Helt klart en riktigt förebild för alla er tjejer som fortfarande härjar runt i alla grupper. Vill ni bara ha en good feeling som medlem i en grupp så rekommenderar jag Angelicas grupp Annies Skönhetshörna som faktiskt är den enda gruppen bortsett från min egna bloggrupp Jellicas.se som jag är med i idag. 

Angelica är så inspirerande, allt hon vågar testa på i skönhetsväg. Hon gör det vi andra tänker på att göra men inte riktigt vågar. Så synd att denna vackra kvinna bor så långt bort som hon gör, hade mer än gärna knackat på med vinflaska, ost och kex och massa snack om skönhet, hälsa och bara livet i allmänhet två tjejer emellan. 

GÅ MED I ANGELICAS GRUPP

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.