INFLUENCER LIFEVARDAGLIGT

Börjar få ordning på bloggen “äntligen”

Herregud så trött i ögonen jag är + världens huvudvärk. Har suttit all ledig tid vid datorn idag och fört över vissa inlägg som jag vill ha kvar från gamla portalen. Det tar sin lilla tid kan jag säga – Ladda ner alla bilder, ladda upp på nytt, kopiera all text samt länkar, lägga in rätt datum osv. Jag får fortsätta i morgon tror jag, orkar inte hålla på mer. Men det är skönt att jag börjar få in det viktigaste hit – Samarbeten, event osv. 

Jag och Samir ska snart äta lite kvällsmat. Gjorde kycklinglår i ugn. Så fruktansvärt gott att sitta och smaska på såhär på kvällen när man inte orkar tillaga värsta maträtten. Igår satt vi för första gången på länge och tittade på en skräckfilm, vi ska nog göra desamma ikväll. Är så lycklig att ha Samir i mitt liv, när vi väl umgås så är det verkligen så mysigt. Igår blev jag kliad över hela kroppen *så skönt*. Är man bortskämd så är man haha. 

Och till er lättprovocerade som kikat in här idag – Skaffa er ett intresse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.