INFLUENCER LIFESKÖNHET / HÄLSA

Caia Cosmetics By Bianca Ingrosso

Hur coolt .. Bianca Ingrosso har släppt sitt egna smink märke Caia Cosmetics och reklamfilmerna är helt fucking awsome om ni ställer mig frågan. Hoppas verkligen man får chansen att testa produkterna inom kort och se om dom är lika fab som Bianca själv är. 

Produkter med hög kvalitet

Tanken med det nystartade sminkmärket CAIA är att de ska sälja ikoniska produkter av högsta kvalitet. Produkterna kommer inte att säljas i affärer utan på deras egna e-handelsplattsform.

Förutom Bianca själv så är Vanessa Lindblad, som sedan tidigare jobbat mycket med Bianca, ägare i bolaget. Även Mikael Snabb och Jesper Matsch äger delar av företaget och de två har över 15 års erfarenhet av att just starta upp och utveckla varumärken inom skönhetsindustrin.  

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.