VARDAGLIGT

Godmorgon bloggish

Godmorgon bloggish, har ni sovit gott? Det blev ingen uppdatering här inne igår kväll, istället lutade jag och Samir tillbaka i soffan och tittade på en skräckfilm. Igår raderade jag b.la allt som hade med Facebook å göra på mobilen. Wow vilken skillnad hörrni. Inget plingande, utan helt tyst under hela dagen. Ju mer tid som går så funderar jag på att kliva av de tjejgrupper jag ligger i och helt ta avstånd från FB. 

Nu: kliva upp ur sängen, göra frukost till barnen och koka tonvis med kaffe.

UPPDATERING: I did it.. nu har jag klivit ur grupperna. Lämnade min grupp till bästa Jennifer som jag vet kommer driva den med kärlek. Känns så skönt, jag kommer slippa alla dessa lives, allt plingande i mobilen osv. Jag har tom. raderat alla ikoner kopplade till FB på mobilen. It’s all gone. Ses här inne framöver. Kommer skriva ett inlägg här på bloggen under dagen och ge en förklaring till er alla som följt mig under en lång tid.

6 thoughts on “Godmorgon bloggish

  1. Håller verkligen med, jag får knappt in på Facebook längre, jag har min blogg och mitt Instagram som växer. ??? Massor med kramar till till dig och hoppas du fortsätter läsa min blogg i alla fall, och ett tips starta Instagram om du inte redan har ett. På loppet av 3 veckor har jag fått över 900 följare och Instagram är sååå mycket större än Facebook just nu och växer så det knakar

    1. Hej Anna.. jag har Instagram sen länge med över 23K följare, men jag tröttnade på den plattformen också ett tag. Kanske dags att lägga mer energi där. Vi syns i bloggarna Anna. kramar i massor

  2. För en som inte är så teknisk, hur gör jag för att följa din blogg å få uppdateringar när du skriver något??? Kram Ingela Johnsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.