RESOR / HOTELL

Marbella / Puerto Banus – bara 12 dagar ifrån

Gud va skönt det ska bli, om 12 dagar lämnar jag Sverige. Kan säga att det verkligen behövs nu. Den senaste perioden har varit så luddig och stressig. Jag behöver komma bort och få andas lite. Sov när jag är trött, äta när jag är hungrig, vara kreativ när jag känner för det och bara byta miljö lite och få sakna hemmet istället. Den här gången är det jag och mamma som åker ner “utan barn”. Sist vi var ner till Marbella så hade vi med oss Luan som var ca 8 månader gammal och så var jag gravid med Ledri också. Nu kan jag ta tillvara på resan på ett helt annat sätt. Gå ut på kvällarna och fota, ta mig tid och inte stressa över att ha bebis med som ska äta, sova och passas upp på. Ska bli skönt med lite barnledigt faktiskt, men självklart kommer jag sakna mina änglar så otroligt mycket. Jag vet att dom kommer ha det bäst ihop med pappa här hemma. Nästa gång åker vi ner familjen ihop. 

HOPPAS NI KIKAR IN HÄR UNDER RESAN, BLIR MASSA BILDER FÖR ER SOM FUNDERAR ATT ÅKA TILL MARBELLA. SKRIV GÄRNA LITE SAKER NI VILL JAG SKA TIPSA OM NÄR JAG ÄR DÄR. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.