MODE

Samir var modell för P.E.E.P Stockholms nya herr kollektion

SAMIRS INSTAGRAM

Så sjukt stolt jag är över min fästman idag. För några veckor sedan var Samir iväg till Peter Englund och testade ut hans nya herr kollektion. Idag hade dom beställt tid med fotografen, så han har varit iväg till Stockholm hela dagen och varit modell. Ska bli så sjukt coolt att se bilderna när dom är klara. Så otroligt tacksam för dom fina vänner vi skapat genom åren. Det är tack vare den här bloggen som vi får chans att göra sånt vi drömt om. Att min fästman kan dra nytta av detta är något jag bara älskar också. Han har lixom blivit sin egna ikon idag. Jag förstår att Peter ville ha Samir till detta, han har ett unikt utseende och det passar verkligen Peters unika stil.

INFORMATION OM PETER ENGLUND
Peter började 2002 jobba som dragshowartist i Diamond Dogs och har sedan dess jobbat som programledare i tv, sjungit i eget dansband och även i det egna discokonceptet Disconun, gjort musikal på Oscarsteatern, skrivit och producerat musik och shower, skapat kläder till sig själv och många andra på scen och på tv och samtidigt byggt upp P.E.E.P Stockholm (Peter Englund Epic Productions) till ett koncept som för många imoch utanför nöjesbranschensymboliserar kreativitet, frihet och kärlek till skapande utan några egentliga begränsningar för fantasin

BAKOM KULISSERNA, EN LITEN SNEAK PEAK!

Jag bara älskar den här stilen, så inte Samir, men den är så sjukt cool och jag som är foto galen kan tänka mig att bilderna kommer bli hur coola som helst. Om jag inte minns fel så kostar Bomberjackan på översta bilden 20.000:- , inte konstigt med tanke på hur unika plagg Peter gör.


Här under är ett litet ihop plock av lite inspiration på vad Peter designar och vad hans kläder används till. Många personer från nöjesbranschen brukar dundra in på röda mattan iklädda i Peters otroliga designer. Ju mer vågat ju bättre tycker jag det är. Älskar när Peter gör entre på alla premiärer, galor samt event vi går på, han är festens partystämning.

BESÖK PETER ENGLUNDS HEMSIDA

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.