EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFE

Erwik Communication – ingen fest är den andra lik

Det här är mitt lilla sätt att säga tack – tack för alla oförglömliga stunder på Erwik Communications (Alexander Erwiks) magnifika, storslagna, pampiga och personliga event, galor, lanseringar och premiärer i Stockholms innerstad. Inget event har varit det andra likt. Tack vare EC har jag som bloggare fått chans att mingla med intressanta personer, skapa betydelsefulla kontakter och samtidigt kunnat roa mina läsare med otroliga bilder på ett liv som bara existerar i sagorna. Alexander Erwik har verkligen lyckats sätt på sig kronan och stolt kunna skylta med titeln – Stockholms bästa, vassaste och mest glamourösa event planerare

Jag ser alltid fram mot nästa inbjudan. Man vet aldrig vilka man träffar (listan på kändisar hos Alexander är tät), alltid kul att träffa media eliten irl. alla har dom varit mer fantastiska bakom datorer, tv apparater och radio kanaler än framför. Så ett STORT tack till dig Erwik Communication & Alexander Erwik för ni lyser upp den här världen lite extra.

4 thoughts on “Erwik Communication – ingen fest är den andra lik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.