EVENT / PREMIÄRER / GALORVARDAGLIGT

Godmorgon – nästa veckas lanserings event på D.brand x friends – Friends´Table

Godmorgon, vaknade för en stund sen med jordens huvudvärk. Tror det kommer från nacken, så nu har jag smort mig med tiger balsam över nacke och skulderblad och tagit en Treo och hoppas värken ska släppa snart. Lördag idag, jag har ingenting inplanerat för dagen. Se till att tvätta upp all tvätt som ligger i korgarna, behöver få allt tvättat innan jag reser till Marbella. 

Jag hinner i alla fall trycka in ett event innan resan, vi är bjudna till d.brand x Friends – FRIENDS TABLE på fredag. Vår vän Demon har jobbat på ett nytt projekt under en längre tid. Ska bli super kul att gå på lanseringen, Damons inbjudningar har aldrig svikit förr så vi har stora förhoppningar på ännu en oförglömlig kväll ihop med Stockholms bästa. Ni får hålla utkik på fredag kväll eller lördag morgon om 1 vecka f.rom nu så lägger jag upp bilder och berättar om lanseringen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.