INFLUENCER LIFE

Nu är bloggflytten “äntligen” helt klar

Äntligen äntligen äntligen är bloggen färdig – Nu har jag kämpat som ett djur med att få in dom viktigaste inläggen från gamla portalen. En del vardagliga inlägg blev kvarlämnade och raderade nu idag när jag stängde ner mitt nouw konto för gott. Nu kör vi så det ryker från Delcay.com som deras premium bloggare med ingen annan än min vapendragare Anne Von Porat vid min sida. Är så glad för den här nya starten och möjligheten att kunna jobba upp mig mer inom branschen. Vad hade jag gjort utan min älskade Anne? Hon har alltid trott på mig, gett mig den där sparken i röven som vi alla behöver ibland och vägleder mig rätt för att vara det bästa jag kan vara. Tack Anne, jag är så glad att va här hos dig på din portal. Nu kör vi så det ryker

Tänkte berätta lite om bloggens upplägg:


Välkommen till Jellicas.se , såhär tar du dig fram i bloggen:

  • Det första ni ser när ni kikar in på bloggen är såklart en header som speglar mig. Längst upp på sidan ser ni alla kategorier på bloggen. Jag hade valt detta upplägg för att ni som besöker bloggen lättare ska hitta det ni söker.
  • För att komma tillbaka till startsidan när ni är inne på ett inlägg klickar ni på ikonen “hem“, eller så väljer ni bara en ny kategori att besöka. 
  • Inläggen är inte helt synliga, utan har lagt ihop dom för att det ska bli lättare för er att hitta det ni söker. Klicka bara på rubriken eller bilden till ett inlägg så slussas ni automatiskt vidare till hela inlägget där ni kan lämna kommentarer osv.
  • Under länken “om mig” kan ni läsa lite om mig och vad jag gjort under min tid som topp influenser. Där hittar ni även mail adress om intresse för samarbete finns.
  • Jag har även en kategori på bloggen idag som heter “för män“. Här kommer allt som rör manlig skönhet, hälsa och mode dyka upp. Då jag har en fästman som flitigt blir ihop kopplad till mitt liv som influenser så har en del erbjudanden dykt upp, och allt rörande dom samarbetna hamnar där.

 

VÄLKOMMEN ATT KIKA RUNT PÅ SIDAN.

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.