EVENT / PREMIÄRER / GALORFASHIONINFLUENCER LIFE

Glamation Galan 2018 – 25 novemer, skynda och köp din biljett och mingla med influensers en hel dag

Glamation galan som är Skandinaviens största arrangemang för mode och skönhet med fokus på mångfald genom underhållande aktiviteter. Arrangemanget är delat i två delar varav en mini mässa med inspirerande samtal sker på dagen och en gala med fest och prisceremoni sker på kvällen. Sveriges främsta normbrytande modelltävling går även av stapeln under galan, där bla Ida Sjöstedt, JC mfl deltagit som designers.

Hur awsome tjejer och killar ? Den 25 november går Glamation galan av stapeln med ingen mindre än min influenser vän Aysha Jones som arrangör av galan. Aysha beskriver galan såhär till er som inte har koll: Ja den är verkligen ett måste för influensers som vill få massa kul till blogg & Insta !!! Utställningarna är också grymma på att samarbeta med influensers i alla nivåer, så passa på att prata med dom och berätta om era bloggar, insta och youtubes osv. Mvh: Aysha Jones en av arrangörerna

Det blir en dag fullspäckad med mode & skönhet, influensers på plats så glöm inte att ladda kameran för efter en dag ihop med Aysha och Glamation kommer ni ha bloggmaterial för flera år framöver. Vill även slå ett slag för er mindre bloggare som länge drömt om lyxiga event, fotovänliga miljöer och liknande. Att gå på en gala som denna kommer ge er precis den rätta pushen att ta det där klivet ni länge drömt om att göra. Ta chansen att träffa rätt personer på plats och kom hem 100 ideér rikare. 

Eller.. så går du bara på galan för du precis som jag är GALEN i mode & skönhet.

KÖP DINA BILJETTER TILL GLAMATION GALAN HÄR
Klicka på Instagram ikonen för att följa Aysha på Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Glamation Galan 2018 – 25 novemer, skynda och köp din biljett och mingla med influensers en hel dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.