HEM / INREDNING

Ny kategori i bloggen – Hem & Inredning

Jag tänkte att vi kör in en ny kategori i bloggen – Hem & Inredning. Inte för att mitt huvudfokus ligger på denna kategori, men ibland har jag mina perioder när jag skrollar mig runt på nätet och letar en massa inspiration och varför inte dela med sig av den? Jag tror det kan vara en mysig kategori som många av er kanske klickar sig in på när man själv är ute efter tips & trix.

Gillar ni att titta på inredning?

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.