VARDAGLIGT

Söndag: Ingen blodcirkulation

Godmorgon, ligger kvar i sängen och latar mig *hur skönt som helst*. Idag när man har barn så känns det som en lyx att få ligga och dra sig om så fem minuter. Ibland önskar jag att jag kunde skruva tillbaka tiden och ta till vara på alla sovmornar som jag haft. Söndag idag, solen lyser, kaffet smakar bra, men min huvudvärk är värre. Samir masserade min nacke igår kväll och wow jag hade så mycket knutar i den. Tror jag behöver en riktig Svetlana från Ryssland som tar i med hårdhandskarna. Under en lång period och jag haft värre huvudvärk, yrsel och massa halsproblem. Inte konstigt om jag har typ 30 knutar på var sidan av nacken, får ju inte upp något blod i huvudet. 

Nu: koka mer kaffe och njuta den staden jag har kvar idag.

4 thoughts on “Söndag: Ingen blodcirkulation

  1. Gå till vc o kolla din huvudvärk, hjärtat! Kan mycket väl vara spänningshuvudvärk, men också något som lätt går att åtgärda. Som lågt hb, högt blodtryck t ex. Man ska vara rädd om sig! Lågt hb är vanligt bland kvinnor i fertil ålder. Mvh sjuksköterska!??

    1. Tack för din fina omtanke det ska jag kolla upp. Har haft huvudvärk under lång tid i flera år tyvärr. Har varit på akuten så många gånger att jag tappat räkningen, gjort rötgen eftersom jag ett tag trodde jag hade en tumör eller liknande. Men men.. fortsätter att söka svar 😀 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.