VARDAGLIGT

The haunting of Hill house

Hello guys allt bra med er ? Vilken skön söndag jag haft, passade på att städa massa här hemma för att kunna luta mig tillbaka i soffan med en varm kopp té och en skön serie att titta på. På tal om serier jag har börjat titta på The haunting of Hill houseNetflix, någon som sett den? Jag rekommenderar den varmt om ni precis som jag älskar serier som handlar om övernaturliga fenomen och liknande. Vissa scener har fått mig att hoppa högt kan jag lova.

Om ni vill kan jag göra ett inlägg och lista mina favorit skräckisar samt dokumentärer, har sett det mesta när det kommer till skräck?

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.