TANKAR / ÅSIKTERVARDAGLIGT

Bära eller brista – en vända till i Girls Edition

Hej mitt i natten. Har precis suttit i ett långt samtal med min älskade vän (min sanna vapendragare Zara). Jag älskar verkligen hennes pepp, hon får mig att må så bra inombords och det viktigaste är att hon får mig att skratta – Hon är precis som en bästa vän ska vara. Hon frågade mig b.la hur senaste dagarna varit när jag klivit bort från alla grupper – skönt ! Men såklart saknar jag att vara aktiv på plattformen på ett positivt sätt, saknar inte all negativitet. Senaste tiden har varit så negativ, så fruktansvärt tråkigt. För mig är det viktigt att älska de sakerna jag gör, att få positiv energi och inspiration. Efter massa samtalande fram och tillbaka så besluta vi oss för att testa hur det funkar om jag enbart ligger kvar i hennes grupp och skiter i alla andra. Jag hoppas det kan funka bra och att Girls Edition kommer ge mig den rätta energin. Vi har nu sagt att alla medlemmar med negativ attityd och som triggar till negativa saker blir borttagna direkt för att inte plocka in skit i gruppen. Jag hoppas det ska funka. Känns ändå fint i hjärtat att hon saknat mig “trots att det bara gått typ 3 dagar” knas Zara. Men va gör man inte för sina vänner? Ska man göra nått så ska man göra det ihop. Så till alla som tror jag ska flacka runt på fejan nu – Nej jag kommer inte gå med i några andra grupper förutom Girls Edition och detta blir ett test för att se om det kan funka bättre.

Fortfarande ligger min fulla fokus idag på bloggen och så kommer det förbli. Men det jag saknar med gruppen är väl hur allt var tidigare under sommaren, när man satte på en live och hade en trevlig stämning med medlemmarna – Kommer ni ihåg? Jag ska försöka hitta tillbaka till den positiva andan. Det viktigaste är som sagt att må bra i allt man gör.

 

6 thoughts on “Bära eller brista – en vända till i Girls Edition

  1. Va härligt att du e tillbaka på girls edition, jag hade saknat dig? tycker den gruppen e rätt så dramafri o med bra stämning, eller så har jag missat det mesta, så jag tror att det e rätta gruppen för dig att testa om du hittar den energin du behöver. ??

    1. Mia jag hoppas det ska bli bra där. Som jag skrev i texten så kanske det kan funka om jag inte är med i någon annan grupp utan bara ligger där. Då blir jag inte påverkad av allt annat som sker i andra grupper vilket kan vara bra. Vi får se hur det funkar, det viktiga är att man ska må bra i alla man gör. Har saknat er även om det är några dagar som gått. KÄRLEK TILL DIG

    1. Tack Linda. Jag hoppas det blir bra att ligga i bara den gruppen 😀 Jag har ju bästa teamet där – Zara, Albenita, Mickan, Emina osv.

    1. Haha tack. Jadå jag kommer liva igen. Har bestämt mig för att liva när barnen inte är med, därför blir det inte lika ofta som förut. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.