INFLUENCER LIFERESOR / HOTELL

Checkar in på Hotel BirgerJarl på fredag

Underbart – Samir och jag ska till Stockholm på fredag för att gästa en lansering av FRIENDS TABLE. Och en av mina samarbetspartners har bokat in mig på hotel i Stockholm mellan fredag-lördag för att kunna stanna längre tid och göra lite jobb på plats i Stockholm. Och det blev ett av hotellen som jag och Samir ofta brukar bo på när vi övernattar Birger Jarls hotell. Denna gång har vi tydligen blivit inbokade i deras studio rum vilket i själva verket är en “lägenhet”. Vi kommer alltså ha kök, vardagsrum, sovrum, badrum osv. Blir super skönt med en egen liten lägenhet att komma hem till efter kvällen/natten i Sthlm. Ska inte klaga över livet just nu, har blivit en hel del lyx och det slutar inte här – Marbella nästa vecka, sen mode gala några dagar när jag kommer hem och känner jag event byråerna rätt så lär inbjudningarna trilla in en efter en till massa kul. Som sagt livet har sina goda stunder.

Hotel Birger Jarl bor du i hjärtat av Stockholm city, nära till shopping, trendiga restauranger och nöjen. Här finns också museer, antikaffärer, teater- och musikscener och skärgårdsbåtar på bekvämt gångavstånd från hotellet. Du har nära till Odenplan, Birger Jarlsgatan och Stureplan, vilket gör det till den perfekta utgångspunkten vilka planer du än har.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.