FÖR MÄNSKÖNHET / HÄLSA

Hudvårdsrutiner för män, här är lite gundläggande tips

Rengöring och återfuktning är de viktigaste grunderna i hudvård, och det som kommer att ge mest effekt på din hud. Rengör huden morgon och kväll med en ansiktstvätt. Den torkar inte ut huden som tvål och vatten gör. Massera in en liten mängd rengöring på fuktad hud, skölj noga med ljummet vatten och klappa huden torr med en ren handduk. Återfukta huden med en fuktighetskräm. Välj en fetare kräm om du är torr i huden, eller en oljefri fuktighetskräm om du lätt blir glansig under dagen.

För att få ut maximalt av din hudvård kan du komplettera rutinen med djuprengörande produkter som en scrub och/eller ansiktsmask. Ett ansiktsvatten har porsammandragande effekt och ger fukt. För att minska påsar under ögonen och förebygga linjer rekommenderas en ögonkräm. Ett serum är ett koncentrat med ingredienser som behandlar huden, t ex med extra fukt eller anti-inflammatorisk acnegel.

Det här var lite tips på dom mest grundläggande hudvårdsprodukterna

2 thoughts on “Hudvårdsrutiner för män, här är lite gundläggande tips

  1. Din blogg har blivit så bra. Kikade runt lite och wow. Jag gillar att du har en kategori för män också. Bra jobbat Angie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.