VARDAGLIGT

LP – Lost on you

Den här låten är som balsam för själen. Jag bara älskar hennes röst, hennes stil – allt med henne! Jag har så svårt för alla nya artister, jag är en person som dras mycket mer till gammal stil på musiken.

Vad tycker ni om denna låt med LP , någon mer som älskar den?

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.