VARDAGLIGT

Måndag – Ny vecka med nya möjligheter

Lite sent att säga godmorgon kanske, klockan är redan tolv på dagen. Har varit vaken ett tag och druckit mitt morgonkaffe i lugn och ro. Sitter och lyssnar på musik och myser i köket. Vädret är inte det roligaste, men ska försöka göra lite nytta den här dagen ändå. Barnen kommer hem vid 15 tiden och då ska jag pussa ihjäl lilla Luan som varit hos farmor & farfar i helgen (saknat honom massor). Älskar att det är måndag idag. Ni som känner mig vet att jag älskar måndagar mest – Ny vecka nya möjligheter.

Nästa vecka åker jag till Marbella, herregud va tiden går fort. Måste verkligen se till att resväskan packas med sånt jag vill ha med. Det viktigaste är datorn, laddare, kamera och mobil haha. Kommer va skönt att få komma iväg, men samtidigt kommer jag sakna Samir och barnen massor. Men sakna är något som kan vara nyttigt ibland. Vi är en familj som är med varandra precis hela tiden, vi får aldrig paus. Så en vecka utan varandra är nog bara bra för relationen. Hur som helst, denna vecka ska jag lägga tid på att ordna massor här hemma så Samir slipper tänka på det till nästa när jag åker. 

VAD SKA NI GÖRA IDAG?

4 thoughts on “Måndag – Ny vecka med nya möjligheter

    1. Hej 😀 självklart kommer jag uppdatera bloggen därifrån. Och även sända lives om jag har mottagning någonstans 😀 i huset har jag de, men utanför vet jag inte hehe. Ska göra mitt yttersta för ni ska få följa med och se Marbella 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.