VARDAGLIGT

Godmorgon – Vilken underbar november morgon hos vår familj

Godmorgon, sovit gott ? Jag sov inte så många timmar som jag hoppats på, Luan envisades att sova på mig inatt haha. Sen så vaknade han klockan 06.00 i morse men somnade om, jag kunde dock inte somna om, så jag gick upp och startade morgonen. Strax därefter vaknade Samir och Ledri till liv i andra rummet. Vi har ju delat upp oss här hemma. Samir och Ledri sover i en dubbelsäng i ena rummet och jag tillsammans med Luan i andra. Anledningen är att barnen annars väcker varandra på natten. Vi väntar med att låta dom sova ihop när vi märker att båda sover sig bra igenom nätterna. Luan brukar vakna 1-2 gånger och likaså med Ledri. Hur som helst, morgonen har varit mysig, tänt ljus i hela hemmet, städat så nu när barnen är lämnade på dagis kan jag bara luta mig tillbaka, titta på Nyhetsmorgon på tv och bara njuta av tystnaden. Samir är iväg och jobbar idag han gick redan 07.00 i morse. Så dom har 6 timmarna ska jag njuta av, älskar ju att vara ensam.

Kikade in mailen och såg att jag fått ännu en inbjudan till ett skönhets & hälso event med Christina. Var på hennes event i våras och det var så mysigt. Det var där jag fick kontakt med Erik och midnattsol Sweden samt Graziella och Transderma. Skriver mer om eventet sen. Ha nu en fin morgon och hoppas humöret är på topp.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.