SKÖNHET / HÄLSA

kerastase aura botanica

Kerastase Aura Botanica

Jag säger bara wow, vilken otrolig hårvårds serie. Ni som är regelbundna användare av Kerastase vet vad jag pratar om. Jag har aldrig i mitt liv använt mig av något som är så bra för håret som Kérastase , jag är förälskad i deras produkter. Därför vill jag slå ett slag för denna lilla familj i sortimentet – Aura Botanica.

 

Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire Shampoo
Milt aromatiskt schampo för glanslöst hår. Består av ingredienser med 97% naturlig ursprung* med essentiell apelsinolja, exklusiv kokosolja från Samoa och arganolja från Marocko från solidaritetsbaserade källor.

Kérastase Aura Botanica Soin Fondant Conditioner
Mjukgörande djupverkande balsam för matt och livlöst hår. En formula av 97% naturligt ursprung* som innehåller solidariskt inköpt kokos-och arganolja och essentiell olja från söt apelsin som kombinerats för maximal effekt till en mjuk konsistens med en uppiggande doft.

Kérastase Aura Botanica Concentré Essentiel
Oljeblandning med solidariskt inköpt kokos-och arganolja och essentiell olja från söt apelsin för en väldoftande upplevelse. Ger näring och boostar hårets naturliga lyster. Se instruktionerna på sidan av förpackningen om du vill använda som näringsbooster med Soin Fondamental. Instruktioner finns inuti förpackningen för en mer mångsidig upplevelse.

Kérastase Aura Botanica Huile Fraiche Hair Oil
Fuktgivande tvåfas oljespray för matt hår som saknar vitalitet. Unik formula av 99% naturligt ursprung* innehåller solidariskt framtagen Samoa kokosolja och arganolja, essentiell olja av söt apelsin och Rose damascena blomstervatten och ger hårfibern näring, kontrollerar frizz och vårdar hela dagen för en hälsosam lyster.

 

 

 

 

KÖP HELA SERIEN HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.