EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFE

Pressinbjudan till – Holistik Hälsa & Själslig skönhet med Christina Nilsson

INBJUDAN:

Hej fina, allt väl hoppas jag!
Pressinbjudan till ”Holistisk Hälsa & Själslig Skönhet” måndag 26 november med insläpp från kl 17.00 på Strandvägen 7A!  Agneta Sjödin gästar och samtalar om sunda skönhetsideal, hälsa, stärkande systerskap och signerar sin nya roman ”Drömdagboken” med specialpris denna kväll. DU är en av utvalda VIP-gäster som jag vill bjuda på denna denna unika afton. Kom och få en glimrande boost för kropp, själ, sinnen och din vackra utsida.

Denna flärdfulla afton bjuder på proffsiga aktörer inom hälsa/skönhet som visar nya produkter och behandlingar. Prova-på Chakra Balance Dance, njut av Richard Juhlin champagne, hälsogott tilltugg från Wellme och få en fin Goodiebag.

Hjärtligt Välkommen till en exklusiv och berikande kväll för hela dig – inifrån och ut!
Kram Christina ?

Min älskade Christina Nilsson.

Den här underbara kvinna klev in i mitt liv och vände upp och ned på så mycket. Hon är en av mina närmsta vänner jag har och har delat både skratt och tårar ihop med henne. Bakom lyxet och flädern finns där en jordnära och helt fantastisk kvinna med hjärta stort nog för hela världen. Jag är så otroligt tacksam att få vara en del av ditt liv. Jag är så glad att jag äntligen börjar komma ur min dipp så jag kan vårda mina relationer igen. Ska bli så trevligt att ännu en gång komma på Holistik hälsa och själslig skönhet. Sist vi befann oss på Sturebadet i Stockholm var kvällen fantastiskt – Vilken succé du gjorde min vän. Få människor glänser och påverkar så som du gör. 

BRSÖK CHRISTINA NILSSONS HEMSIDA.
DENNA KVINNA HAR VERKLIGEN GJORT ALLT FRÅN EVENT – TV RUTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.